Intrebari legate de preturi

De ce există o diferență între prețul produsului afișat pe pagina de categorie și prețul din pagina produsului?
Diferența de preț între pagina de categorie și pagina produsului este determinată de cantitatea pentru care este afișat prețul. Iată cum puteți înțelege aceste diferențe:
 
Desigur, iată cum ar putea fi structurat răspunsul pentru această întrebare:
1. Prețul "de la" pe pagina de categorie:  Prețul afișat pe pagina de categorie este cel mai mic preț disponibil și se aplică pentru cea mai mare cantitate disponibilă a produsului. Acest preț este menționat cu "de la" pentru a indica faptul că este prețul unitar pentru comenzi în volum mare.
2. Prețul din pagina produsului:  Când accesați pagina individuală a unui produs, prețul afișat inițial este pentru cea mai mică cantitate disponibilă, de exemplu, pentru 1 bucăție sau 1 set. Acesta este prețul standard pentru clienții care doresc să cumpere o cantitate mică sau să testeze produsul înainte de a face o comandă mai mare.
3. Tabelul cu promoție volum:  În pagina produsului, veți găsi un tabel sau un tab cu "promoție volum" care arată prețurile reduse aplicabile pentru diferite praguri de cantitate. Acest tabel vă permite să vedeți cât puteți economisi comandând în cantități mai mari și reflectă scările de preț pe care le oferim.
4. Cum să beneficiați de cel mai bun preț: Pentru a beneficia de cel mai bun preț posibil, vă recomandăm să consultați tabelul cu promoție volum și să ajustați cantitatea comandată în funcție de nevoile dvs. Astfel, puteți obține un preț unitar mai mic, ceea ce este ideal pentru achiziții în volum.
Înțelegem că acest lucru poate crea confuzie și ne cerem scuze pentru orice neclaritate. Vă asigurăm că intenționăm să oferim transparență maximă în ceea ce privește structura noastră de prețuri, astfel încât să puteți lua cea mai informată decizie atunci când faceți cumpărături de la noi.