Intrebari legate de personalizare

Oferiți servicii de personalizare a ambalajelor (de exemplu, cu logo-ul magazinului)?
Da, înțelegem importanța brandingului și a identității vizuale pentru magazinele online, astfel că oferim servicii de personalizare a ambalajelor: 1. Personalizare cu logo sau scris: - Cutiile din carton: Putem imprima logo-ul sau scris pe anumite dimensiuni și modele de cutii, începând de la o cantitate minimă de 1.000 bucăți. Oferim imprimare în 2 culori pentru anumite cutii la care avem matrițe și 1 culoare pentru celelalte. - Pungile de curierat: Personalizarea este disponibilă la o cantitate minimă de 10.000 bucăți pentru dimensiunile mai mari și 20.000 - 30.000 bucăți pentru dimensiunile mici. - Plicurile cu bule: Personalizarea este disponibilă la o cantitate minimă de 10.000 bucăți. - Termeni de livrare și plată: Plata se face în avans. Timpul de livrare poate varia: până la 1 lună pentru produsele importate și până la 10 zile pentru produsele fabricate în România. 2. Design personalizat: Dacă aveți un design specific, avem nevoie de grafica în format vectorial PDF. Nu oferim servicii de design grafic, deoarece nu avem un departament specializat pentru aceasta. 2. Benzi adezive personalizate: Oferim servicii de imprimare a benzilor adezive cu logo-ul sau mesajul dvs., oferind astfel o notă personalizată coletelor expediate. 3. Materiale de calitate: Utilizăm tehnologii de imprimare de înaltă calitate și materiale durabile pentru a ne asigura că personalizările rezistă și oferă un aspect profesionist. Recomandăm clienților interesați de serviciile de personalizare să ne contacteze direct pentru a discuta detaliile și a obține o ofertă personalizată. Echipa noastră este pregătită să vă asiste în fiecare etapă a procesului de personalizare.
Care sunt costurile pentru personalizarea ambalajelor?
Costurile pentru personalizarea ambalajelor depind de mai mulți factori, inclusiv tipul de ambalaj, dimensiunea, numărul de culori utilizate în imprimare, cantitatea comandată și detaliile grafice. Pentru a vă oferi o estimare exactă a costurilor, avem nevoie de următoarele informații:
 
1. Grafica dorită: Vă rugăm să ne transmiteți designul sau logo-ul pe care doriți să îl imprimați, preferabil în format vectorial PDF.
2. Detalii despre imprimare: Specificați unde doriți ca grafica să fie imprimată pe ambalaj, precum și dimensiunea printului.
3. Tipul de ambalaj: Fie că este vorba de cutii de carton, pungi de curierat, plicuri cu bule sau orice alt tip de ambalaj, specificați tipul și dimensiunea ambalajului pe care doriți să îl personalizați.
4. Cantitatea dorită: Cantitatea comandată poate influența costul per unitate. Există situații în care cantitatea este prea mică pentru a justifica personalizarea sau, invers, o cantitate mare poate aduce beneficii în termeni de cost per unitate. Benzile adezive personalizate: Pentru benzile adezive personalizate, avem un calculator special în pagina produsului care vă permite să estimați costul în funcție de specificațiile dvs. https://www.rogri.ro/banda-adeziva-personalizata.html
Odată ce ne furnizați aceste detalii, echipa noastră va realiza o simulare grafică și va calcula un preț în funcție de toți factorii implicați. Recomandăm clienților interesați de serviciile de personalizare să ne contacteze direct pentru a obține o ofertă personalizată. Echipa noastră este pregătită să vă ofere informații detaliate despre costuri și să vă asiste în alegerea celei mai bune opțiuni pentru nevoile dvs.