Fulgi polistiren

Fulgi polistiren

 Fulgi din polistiren pentru protecția și umplerea coletelor

Fulgii din polistiren reprezintă o modalitate eficientă de a vă proteja și umple coletele, adăugând în același timp un plus de izolație. Sunt ușor de utilizat și sunt disponibile în doua variante de ambalare , la cutie de 100 litri ( 0,1 mc) sau la sac de 500 litri (0,5 mc)

Vezi ca Grid Lista

2 produse

Crescator
  1. DETALII PRODUS
  2. DETALII PRODUS
pe pagina

Fulgi de polistiren: cele mai populare materiale pentru umplerea coletelor 


Cele mai populare materiale pentru umplerea coletelor si protejarea bunurilor in timpul transportului sunt reprezentate de fulgi de polistiren. Acestia au numeroase avantaje si un pret foarte bun. Poti utiliza fulgi polistiren pentru a umple golurile ramase in cutiile de transport, astfel incat sa poti proteja produsele. Acesti fulgi de polistiren absorb socurile mecanice si nu permit bunurilor din interiorul unei cutii sa se miste, protejandu-le astfel aproape perfect.


Fulgii de polistiren sunt realizati din polistiren reciclat 100%, ceea ce inseamna ca nu au impact foarte mare asupra mediului inconjurator. De asemenea, este bine sa stii ca se vor degrada in prezenta unor microorganisme regasite de obicei aproape in tot mediul inconjurator (apa, sol si depozite de deseuri). 


Avantajele utilizarii unor fulgi de polistiren 


Cand utilizezi fulgi de polistiren, ai siguranta ca bunurile expediate vor fi protejate mult mai bine. Astfel, nu va fi nevoie de inlocuirea acestora, iar clientii vor fi multumiti. Pretul acestor fulgi de polistiren este unul mic, astfel incat va adauga un cost de cativa bani la impachetarea fiecarui colet. 


Principalele avantaje ale utilizarii unor fulgi de polistiren drept material de umplutura pentru colete sunt: 

In anumite cazuri pot fi reutilizati
au o greutate scazuta, care nu va adauga un cost suplimentar la transport decat daca este vorba despre colete foarte mari, insa si atunci va fi un cost neglijabil 
forma acestora este special realizata pentru a absorbi socurile mecanice si pentru a incapea printre produse.