Cutii de carton

Vezi ca Grid Lista

Afiseaza 1-23 din 61 produse

Descrescator
 1. DETALII PRODUS
 2. DETALII PRODUS
 3. DETALII PRODUS
 4. DETALII PRODUS
 5. DETALII PRODUS
 6. DETALII PRODUS
 7. DETALII PRODUS
 8. cutie personalizata
  Cutii clasice cu dimensiuni personalizate dupa nevoile afacerii tale. Noi putem produce aproape orice dimensiune de cutie clasica. PERSONALIZEAZA CUTIE
 9. DETALII PRODUS
 10. DETALII PRODUS
 11. DETALII PRODUS
 12. DETALII PRODUS
 13. DETALII PRODUS
 14. DETALII PRODUS
 15. DETALII PRODUS
 16. DETALII PRODUS
 17. DETALII PRODUS
 18. DETALII PRODUS
 19. DETALII PRODUS
 20. DETALII PRODUS
 21. DETALII PRODUS
 22. DETALII PRODUS
 23. DETALII PRODUS
 24. DETALII PRODUS
pe pagina

De ce sa alegi cutii pentru ambalare si livrare? 


Detii un magazin online si nu stii ce ambalaje s-ar potrivi mai bine afacerii tale, astfel incat produsele sa ajunga in siguranta la clienti? In cazul acesta, iti recomandam cutii de carton. Acestea reprezinta o modalitate excelenta pentru ambalarea si transportul produselor, indiferent de metoda de livrare. Este foarte simplu sa asamblezi o cutie de carton si de asemenea datorita materialului din care sunt realizate, sunt foarte usoare. In acest fel, nu vor adauga greutate suplimentara foarte mare la transport, ceea ce inseamna ca nici pretul pentru livrare nu va creste. 

Ce fel de cutii poti comanda de la ROGRI? 


Magazinul online ROGRI iti pune la dispozitie o gama variata de cutii carton, in diverse dimensiuni, forme si culori. Indiferent daca ai nevoie de cutii de carton pentru transport sau depozitare, aici vei gasi numeroase produse pentru afacerea ta sau pentru a le utiliza in mediul casnic. De asemenea, vei gasi chiar si cutii de carton special realizate pentru sticle si carti, astfel incat produsele sa ajunga in siguranta la destinatari. Fiecare tip de cutie este special realizata pentru un alt tip de bunuri. 

Cutii de carton la preturi excelente

 
La ROGRI vei gasi cutii de carton la preturi excelente, iar in functie de volumul comandat, vei primi si discounturi semnificative. Astfel, poti comanda cutii de carton excelente pentru afacerea ta, la preturi foarte bune si cu livrare rapida, astfel incat ori de cate ori ai nevoie de cutii intr-un timp foarte scurt, le vei primi fara intarziere.