Termeni si Conditii

TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE MAGAZINULUI VIRTUAL:

Prin accesarea site-ului „www.rogri.ro” utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in Romania.

Utilizatorii acestui site-ului sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare.

Site „www.rogri.ro” isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare oricand prin actualizarea prezentului site-ului, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Clientul declara, intelege si se obliga ca la efectuarea unei comenzi on-line ca este intru totul de acord cu cele mentionate in continuare, in caz contrar are obligatia de a declina comanda.

In cele ce urmeaza se vor avea in vedere urmatoarele: „www.rogri.ro” – reprezinta site-ul apartinand ROGRI IMPEX SRL, societate comerciala cu sediul in str. Toma Socolescu nr. 33, Paulesti, Prahova, fiind condusa si reprezentat de catre dna Administrator Enache Cristina Roxana.

Prin intermediul site-ului utilizatorul are acces la informatii cu privire la produsele si serviciile oferite de ROGRI IMPEX SRL

UTILIZATOR – orice persoana fizica sau juridica care se inregistreaza pe site www.rogri.ro si care accepta conditiile si termeni de utilizare a site-ului.

Toate materialele integrate in site sunt proprietatea intelectuala a ROGRI IMPEX SRL si nu pot fi reproduse sau copiate, sub sanctiunea legii.

I.  Declinarea responsabilitatii:

Intregul continut al site-ului are la baza si exprima reprezentarea marcilor astfel cum se gasesc ele pe piata europeana si internationala.

Pentru aceste motive ROGRI IMPEX SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre Furnizorii acestora.

Pe cale de consecinta, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot suferi mici diferente de imagine/caracteristici, datorita modificarii acestora de catre producatori, fara o notificare prealabila din partea acestora.

Produsele de ambalat gen plicurile antisoc cu bule , plicurile cu inchidere zip , plicurile port document si plicurile (pungile) de curierat  care sunt disponibile in magazinul www.rogri.ro nu se vor folosi ca pungi de transport.  Pungile de transport sunt definite ca fiind acele pungi, cu sau fără mâner, fabricate din plastic, furnizate consumatorilor la punctele de vânzare de bunuri sau produse. In cazul nerespectarii cerintei de mai sus, cumparatorul va fi cel care introduce  pe piata națională astfel de ambalaje de desfacere și va evidenția distinct pe documentele de vânzare, iar valoarea acesteia se va afișa la loc vizibil la punctul de vânzare, în vederea informării consumatorilor finali, conform OUG 50/2019.

II.  Valoarea maxima a obligatiilor:

Valoarea maxima a obligatiilor ROGRI IMPEX SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare nu va fi niciodata mai mare decat valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv pentru respectiva comanda.

III.  Modalitati de plata si transport:

- Plata online folosind cardul:

Societatea noastra accepta plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.rogri.ro foloseste platforma EUPLATESC: https://www.euplatesc.ro/.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, unele ditre aceste date pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei https://www.euplatesc.ro/. ROGRI IMPEX SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

- Ordin de plata (OP):

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de ROGRI IMPEX SRL, in urma confirmarii telefonice sau prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari din cadrul firmei noastre. Livrarea marfurilor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, si a proformei emise.

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei si delegatie.

Date firma: SC ROGRI IMPEX SRL, IBAN RO14 INGB 0000 9999 0358 7428, deschis la ING - Sucursala Ploiesti, CIF: RO17326100

- Livrarea produselor:

Dupa confirmarea platii cu cardul sau OP , comanda este preluata si pregatita pentru livrare.

Livrarea se va face in maximum 2 zile de la finalizarea comenzii.

Livrarea produselor ambalate sub forma de colete se va face exclusiv prin curier , comenzile ambalate sub forma de palet se vor livra prin Pallex , Raben , distributia Rogri sau transportatori inchiriati .

IV. Garantiile produselor:

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalajele originale atunci cand sunt achizitionate la baxuri de 50, 100, 200, 500 sau 1000 de bucati, asa cum provin de la producator sau in ambalajele noastre ori ambalaje reciclate atunci cand sunt comandate in fractii ale acestor baxuri.

In cazul produselor vandute si livrate de ROGRI IMPEX SRL, certificatele de garantie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala sau de catre ROGRI IMPEX SRL, dupa caz.

V. Dreptul de Retur al produselor (15 de zile):

Dreptul de Retur al produselor comercializate de catre noi este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la ROGRI IMPEX SRL prin intermediul „www.rogri.ro”.

Pentru a beneficia de returul produselor in 15 zile, trebuie sa ne contactati pe e-mail sau prin formularul de pe site, cel tarziu in a 15-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Cererile de retur dupa acaesta data nu mai sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat.

In cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de copie a facturii de achizitie.

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 7 zile de la primirea produsului in contul bancar indicat de cumparator.

VI. Datele si informatiile de pe site-ului www.rogri.ro:

Toate datele si informatiile aflate sau continute de catre site-ul „www.rogri.ro„ vor putea fi folosite/utilizate numai pentru comunicari comerciale cu ROGRI IMPEX SRL sau cu partenerii acestuia.

ROGRI IMPEX SRL intelege sa considere fraudare orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a accesa datele personale ale utilizatorilor.

In aceste cazuri, ROGRI IMPEX SRL, isi rezerva dreptul de a promova actiuni/plangeri pentru atragerea raspunderii civile, administrative sau penale a oricaror penale fizice sau juridice care se fac vinovate de astfel de fapte.

In cazul in care constatati incalcari ale dreptului de autor pe site-ul nostru va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp la adresa de email [email protected]

VII.  Disponibilitatea si pretul produselor:

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul „www.rogri.ro” sunt disponibile doar in limita stocului.

Preturile produselor prezentate pe „www.rogri.ro” pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Pentru a beneficia de eventuale promotii sau discount-uri se impune ca in prealabil sa confirmati comada cu un reprezentant de vanzari al ROGRI IMPEX SRL.

VIII. Inregistrarea pe site:

Odata cu inregistrarea pe site, vi se va solicita sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola.

Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

In aceste conditii nu putem, sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul comenzii dvs.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

IX. Reclamatii:

Reclamatiile privind magazinul sau produsele livrate de catre „www.rogri.ro” pot fi depuse in scris la adresa [email protected].

In cazul in care aspectele sesizate nu au fost rezolvate intr-un timp rezonabil de maxim 2(doua) zile lucratoare, va rugam sa luati legatura imediat cu dl. Enache Grigoras, tel: 0724488966.

Pentru o facila rezolvarea va rugam sa mentionati in Reclamatia depusa urmatoarele date: informatiile utilizatorului asa cum a fost inscris pe „www.rogri.ro”, respectiv numele si prenumele, un numar de telefon la care puteti fi contactat, adresa de e-mail sau adresa de corespondenta, precum si descrierea pe scurt a problemei care face obiectul reclamatiei.

X. Politica de confidentialitate:

Toate informatiile prezentate au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea „cookie”-urilor utilizate de site-ul „www.rogri.ro”, detinut de ROGRI IMPEX S.R.L.

De asemenea, sunt prezente si cateva linkuri utile legate de acest subiect si anume politica GDPR pe care va rugam sa o cititi  aici : https://www.rogri.ro/protectia-datelor .

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: [email protected] sau [email protected]

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google Analytics, Google Adsense, Facebook, Twitter etc.

Lista completa de cookie-uri de la terti poate fi consultata mai jos, in sectiunea Cookie-uri ale tertilor. De asemenea, pe acest website exista link-uri catre terte website-uri; odata accesate aceste link-uri, utilizatorii se supun politicii website-ului respectiv.

In ceea ce numim "web 2.0” si „cookie”-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe Internet, cum ar fi:

Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc).
Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.

Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.

Imbunatatesc eficienta publicitatii online. 

XI. Protejarea Mediului inconjurator:

In calitatea dvs. de cumparator, va aducem la cunostinta necesitatea intocmirii declaratiei catre FONDUL DE MEDIU vizand cantitatea de ambalaje introduse pe piata, obligatie va revine in totalitate conform Ordonanta de urgentă nr. 195/2005 privind protectia mediului.

Produsele de ambalat gen plicurile antisoc cu bule , plicurile cu inchidere zip , plicurile port document si plicurile (pungile) de curierat  care sunt disponibile in magazinul www.rogri.ro nu se vor folosi ca pungi de transport.  Pungile de transport sunt definite ca fiind acele pungi, cu sau fără mâner, fabricate din plastic, furnizate consumatorilor la punctele de vânzare de bunuri sau produse. In cazul nerespectarii cerintei de mai sus, cumparatorul va fi cel care introduce  pe piata națională astfel de ambalaje de desfacere și va evidenția distinct pe documentele de vânzare, iar valoarea acesteia se va afișa la loc vizibil la punctul de vânzare, în vederea informării consumatorilor finali, conform OUG 50/2019.