Pungi

Pungi cu bule antisoc / pungi ziplock cu fermoar

Vezi ca Grid Lista

18 produse

Crescator
 1. DETALII PRODUS
 2. DETALII PRODUS
 3. DETALII PRODUS
 4. DETALII PRODUS
 5. DETALII PRODUS
 6. DETALII PRODUS
 7. DETALII PRODUS
 8. cutie personalizata
  Cutii clasice cu dimensiuni personalizate dupa nevoile afacerii tale. Noi putem produce aproape orice dimensiune de cutie clasica. PERSONALIZEAZA CUTIE
 9. DETALII PRODUS
 10. DETALII PRODUS
 11. DETALII PRODUS
 12. DETALII PRODUS
 13. DETALII PRODUS
 14. DETALII PRODUS
 15. DETALII PRODUS
 16. DETALII PRODUS
 17. DETALII PRODUS
 18. DETALII PRODUS
 19. DETALII PRODUS
pe pagina

Pungi curierat: solutii de ambalare calitative si ieftine 


Una dintre cele mai rapide, calitative si ieftine metode de ambalare este reprezentata de pungi curierat. Acestea se regasesc sub mai multe forme, cum ar fi: pungi cu bule, pungi ziplock, pungu cu sigiliu rapid, pungi cu fermoar. In functie de bunurile pe care trebuie sa le ambalezi, poti alege ce fel de pungi curier sa utilizezi. Acestea pot fi folosite ca atare sau pot fi utilizate pentru a proteja un alt ambalaj si pentru a furniza spatiul ideal pentru lipirea documentelor de transport. 

La ROGRI gasesti cele mai bune pungi curierat 


ROGRI este un furnizor de top pentru solutii de ambalare de calitate inalta, ce asigura inchidere ermatica si protectie impotriva diversilor factori externi: umezeala, praf, murdarie. In magazinul nostru online gasesti numeroase tipuri de pungi curier realizate din plastic foarte rezistente, concepute pentru a oferi cea mai buna protectie pentru pachetele pe care le livrezi.


Este foarte important sa alegi pungi curierat pe dimensiunile potrivite, nu doar din punct de vedere practic, cat si estetic. Astfel, iti punem la dispozitie diverse modele de pungi de curierat intr-o gama variata de dimensiuni. Coletele tale vor fi protejate si vor avea un aspect profesional, fara diverse cute sau fara a fi nevoie sa inghesui bunurile livrate.  


Indiferent ce tipuri de pungi de curierat ai nevoie, poti apela oricand la magazinul nostru online, iar daca ai nevoie de consiliere, reprezentantii ROGRI iti vor indica solutiile perfecte pentru afacerea ta.