Intrebari legate de plata

Ce metode de plată acceptați pentru comenzi de ambalaje?
Oferim următoarele metode de plată pentru a asigura o experiență de cumpărare flexibilă și sigură:
1. Card de credit/debit prin euplatesc.ro: Puteți plăti comanda cu majoritatea cardurilor de credit sau debit folosind procesatorul de plată online euplatesc.ro. Acesta oferă o platformă securizată și eficientă pentru tranzacțiile online.
2. Transfer bancar sau Ordin de plată: După finalizarea comenzii, veți primi o factură proforma pe email. Plata se poate efectua prin transfer bancar direct în contul nostru de la ING bank, sucursala Ploiești, IBAN: RO14 INGB 0000 9999 0358 7428 sau în contul indicat în factura proforma.
3. Plată la livrare (ramburs): Această opțiune vă permite să plătiți comanda la momentul livrării. Se poate aplica o taxă suplimentară pentru această metodă de plată.
Recomandăm clienților să verifice metodele de plată disponibile în secțiunea de checkout și să aleagă cea mai potrivită pentru nevoile lor. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de metodele de plată, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră este pregătită să vă asiste și să vă ofere toate informațiile necesare.
Oferiți reduceri pentru comenzi în cantități mari?
Da, avem mai multe modalități prin care oferim avantaje clienților noștri: Reduceri pe volume și prețuri competitive: Pe site-ul nostru, prețurile sunt calculate în funcție de cantitate, cu gradații precum 1 buc, 100 buc, 300 buc, 500 buc, 1000 buc etc. Dacă cantitățile dorite depășesc cele listate pe site, suntem deschiși la negocierea prețului. Dacă găsiți un alt comerciant care oferă același produs la un preț mai mic, ne angajăm să vă oferim produsul cu un preț cu 5% mai mic decât concurența. Politica de fidelizare: Client Platinum: Condiție: Achiziții de peste 50.000 lei în ultimul an. Avantaj: Reducere instant de 5% la fiecare comandă. Client Gold: Condiție: Achiziții de peste 20.000 lei în ultimul an. Avantaj: Reducere instant de 4% la fiecare comandă. Client Silver: Condiție: Achiziții de peste 10.000 lei în ultimul an. Avantaj: Reducere instant de 3% la fiecare comandă. Client Bronz: Condiție: Achiziții de peste 5.000 lei în ultimul an. Avantaj: Reducere instant de 2% la fiecare comandă. Oferte speciale și campanii: Lansăm săptămânal oferte speciale, unde oferim reduceri semnificative la un produs din fiecare categorie. Organizăm campanii promoționale unde, în funcție de valoarea comenzii (300, 500, 1000, 2000 lei etc.), oferim produse gratuite ca bonus. Recomandăm clienților să urmărească ofertele noastre și să ne contacteze direct pentru orice întrebări sau clarificări legate de reduceri și avantajele oferite. Suntem dedicați să oferim soluții flexibile și avantajoase pentru toți clienții noștri.
Poate fi efectuată plata în rate la achiziționarea de produse?
Da, există mai multe modalități prin care clienții pot efectua plata în rate la achiziționarea de produse de pe site:
 
Plata în rate cu cardul bancar online
Plata se poate face în rate egale, fără dobândă, folosind cardul bancar (Visa, Mastercard) prin intermediul procesatorului de plăți online EuPlatesc.
Datele cardului sunt introduse direct în sistemele Visa și Mastercard, fără a fi stocate pe serverele magazinului sau ale procesatorului de plăți.
Nu se percepe comision pentru plata în rate cu cardul bancar.
Plata în rate cu cardul BT Star
Clienții care dețin un card BT Star (Star Forte, MasterCard Forte etc) pot beneficia de până la 2 rate fără dobândă la orice plată.
De asemenea, se acordă 0.3% din valoarea cumpărăturii în Puncte Star pentru plata integrală.
Perioada de grație este de până la 56 de zile.
Plata în rate cu cardurile Alpha Bank
Clienții care dețin carduri Alpha Bank de tip Visa Credit, Visa Gold, Cosmote Mastercard etc. pot opta pentru plata în rate fără dobândă.
Rata lunară este egală cu valoarea bunului împărțit la numărul de luni alese.
Dacă se efectuează și alte tranzacții, trebuie rambursată integral suma lunară datorată.
Numărul maxim de rate depinde de fiecare magazin partener.
Plata în rate cu cardurile Garanti Bank
Clienții care dețin carduri de credit Garanti Bank pot beneficia de plata în rate fără dobândă la partenerii băncii.
Se poate alege numărul de rate dorit, în limita maximă permisă de fiecare magazin.
Ratele lunare sunt egale și nu se percep comisioane.
Plata în rate cu cardurile First Bank
First Bank oferă posibilitatea de plată în rate fără dobândă prin cardurile de credit Mastercard.
Numărul maxim de rate și valoarea minimă a tranzacției eligibile depind de fiecare partener.
Nu se percep taxe sau comisioane suplimentare.
În concluzie, site-ul oferă facilități de plată în rate, fără costuri suplimentare, prin intermediul cardurilor bancare atât la plata integrală cât și în cazul plății în rate. Astfel, produsele pot fi achiziționate mai ușor de către clienți.
 
 
 
Se poate platii comanda la termen ?
Plata la Termen - O Optiune Disponibila pentru Achizitii Mari :   
Stim ca uneori poate fi dificil sa platiti integral o suma mare pentru o achizitie importanta. De aceea, pentru comenzi de peste 5000 RON, va putem oferi optiunea de a plati la termen. Procesul este urmatorul: La finalizarea comenzii, consultantul nostru de vanzari va solicita acordul dvs. pentru a verifica bonitatea.
Dupa confirmarea bonitatii dvs., se va semna un contract de vanzare-cumparare cu plata la termen.
Veti conveni la un grafic de plati eșalonate, în rate, până la o anumită dată agreată. Avantajele platii la termen: Nu trebuie sa platiti integral suma mare la momentul achizitiei
Puteti obtine produsul dorit fara intarziere
Exista flexibilitate in stabilirea datei scadente si a ratelor
Acesta poate fi un avantaj substantial pentru achizitiile mari, permitandu-va sa fiti proprietarul produsului imediat, chiar daca efectuati plata in timp.Va recomandam insa sa luati in considerare si optiunea platii in rate cu card de credit, pentru un plus de flexibilitate. Detaliile despre aceasta optiune se regasesc in articolul anterior.Speram ca aceste optiuni de plata sa fie utile pentru dvs. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru orice intrebari aveti despre plata la termen sau alte facilitati de plata.