Detii un magazin online? Iata ce ar trebui sa stii despre plicurile de curierat!

Detii un magazin online? Iata ce ar trebui sa stii despre plicurile de curierat!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/BPxkU4uPq6Y

Detii un magazin online? Iata ce ar trebui sa stii despre plicurile de curierat!

Atunci cand detii un magazin online, cu siguranta stii cat de important este ca produsele pe care le trimiti catre clienti sa ajunga in stare perfecta. Astfel, investitia in cutii de carton groase (personalizate sau nu), alaturi de folii cu bule si chiar plicuri de curierat pentru produsele mici trebuie facuta cu mare atentie, tinand de caracteristicile produselor de ambalare si nu de pret.

Ce sunt plicurile de curierat?

Prin definitie, plicurile de curierat sunt pungi special adaptate, create din materiale rezistente, utile pentru a trimite catre destinatari documente, produse cu valoare ridicata sau articole sensibile, care sa nu se deterioreze la transport. Online vei gasi o gama variata de plicuri de curierat, special adaptate produselor pe care urmeaza sa le trimiti.

Plicurile de curierat sunt adaptate oricarui tip de afacere

Daca detii un business care activeaza in zona farmaceutica, educationala sau juridica, utilizarea unui plic de curierat este obligatorie. De cele mai multe ori, aceste plicuri de curierat sunt create din material plastic, iar unele modele sunt prevazute cu folii cu bule, astfel incat produsele mici si casante sa nu se sparga.


Totodata, plicurile de curierat pot fi si personalizate, avand un rol esential in parerea pe care clientul si-o va face atunci cand primeste coletul de la tine. Pentru companiile care manipuleaza documente si materiale sensibile ce trebuie sa fie livrate clientilor, este foarte important sa se foloseasca saci de curierat, plicuri de curierat speciale si ambalaje care sa asigure faptul ca ceea ce se afla in plic nu va fi deteriorat.

Ce avantaje iti ofera plicurile de curierat?

Pe Rogri vei gasi plicuri de curierat rezistente, care sa iti protejeze continutul. Exista o gama larga de dimensiuni din care poti alege, astfel incat sa ai mereu la indemana plicul potrivit produselor.


Materialul din care sunt realizate aceste plicuri sunt rezistente la rupere si la umezeala - datorita gradului de rezistenta, orice incercare de efractie va fi imediat observata. In plus, in ceea ce priveste securizarea acestora poti alege intre plicurile de curierat cu lipire cu ajutorul unui instrument special, prin incalzire, dar si pungi care se inchid cu dispozitive de tip zip, pungi autoadezive pentru AWB-uri.


Spre deosebire de alte optiuni de ambalare, plicurile de curierat au costuri de achizitie reduse, iar la achizitia de peste 100 de bucati majoritatea companiilor vor face discounturi considerabile.


In plus, plicurile de curierat sunt usor de impachetat, manipulat si transportat. Si pentru ca majoritatea firmelor de curierat au introdus criteriul de “greutate volumetrică”, ceea ce inseamna costuri in plus, multi antreprenori opteaza pentru plicurile de curierat pentru a scapa de acest cost.


Utilizarea plicurilor de curierat inseamna mai mult spatiu de depozitare in cadrul companiei, dat fiind ca nu presupun prea mult spatiu de pastrare. Totodata, acestea sunt ideale pentru a proteja produsele de umezeala sau alti factori externi, precum manipularea excesiva. In plus, acestea sunt si mai rezistente, putand sustine o greutate pana la 5 kilograme.