Viitorul ambalajelor pentru transport este ecologic

Viitorul ambalajelor pentru transport este ecologic

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/delivery-men-loading-carboard-boxes-van-while-getting-ready-shipment_25630689.htm 

 

  De cate ori te-ai preocupat de mediul inconjurator in momentul in care ai decis sa alegi ambalajele potrivite pentru afacerea ta? Stiai ca toti oamenii pot contribui la viitorul Planetei? Astazi, fiecare companie are responsabilitatea de a alege materiale cat mai prietenoase cu mediul inconjurator, ecologice, care sa nu afecteze prea mult viitorul comunitatii. Astfel, daca detii un magazin online si daca vrei ai un impact pozitiv asupra mediului, alege doar ambalaje care sunt considerate ecologice. In plus, ai si avantajul de a economisi. 

 

  Ce inseamna exact ambalaje ecologice? Sunt acele ambalaje care se vor degrada foarte usor si care nu afecteaza natura. Astfel, in loc de plastic, alege hartia si cartonul, care sunt materiale ce pot fi reciclate cu succes. 

 

  In cazul in care nu comercializezi produse delicate, fragile, care sa aiba nevoie de folie cu bule pentru extra-protectie, atunci poti alege cu incredere hartie de impachetat spre exemplu. In plus, chiar si pentru unele produse fragile poti utiliza hartie de impachetat, pe post de umplutura in cutie. Astfel, reduci intr-o oarecare masura modul in care afectezi mediul inconjurator. In plus, hartia de impachetat este mai ieftina decat folia cu bule. 

 

  Un alt mare avantaj al utilizarii ambalajelor ecologice, cum ar fi cartonul si hartia este faptul ca vei atrage simpatia clientilor. Din ce in ce mai multe persoane isi doresc de la comercianti schimbari care sa protejeze mediul. Astfel, folosind hartie si carton pentru livrarea produselor, vei fideliza clientii deja existenti si vei atrage unii noi, entuziasmati. 

 

  In cazul in care ti-am atras atentia si vrei sa folosesti doar produse ecologice, este bine sa stii ca la ROGRI vei descoperi o gama variata de ambalaje pentru transport si nu numai. In plus, vei economisi si bani, deoarece la anumite praguri de comenzi ai reduceri semnificative. Acestea fiind spuse, iata care sunt ambalajele pe care le poti achizitiona de la ROGRI: 

  • cutii de carton 
  • materiale pentru fixare si umplere: carton gofrat, lana de lemn, placi de carton, hartie de umplutura
  • diverse ambalaje cadou
  • cutii cu preformatare. 

 

  In afara acestora, mai gasesti si alte produse care iti vor folosi in procesul de ambalare: 

 

  • banda pentru ambalat
  • diverse folii
  • pungi. 

 

  Este important sa gasesti un echilibru intre materialele ecologice si cele care nu sunt atat de usor de reciclat. Solutii exista, asa ca iti stam la dispozitie oricand ai nevoie. 

 

  Pe site-ul nostru, vei gasi numeroase produse pentru ambalarea bunurilor pe care le comercializezi. Pentru a-ti fi mai usor sa le gasesti, acestea sunt grupate si pot fi sortate cu usurinta, in functie de categorii. Astfel, poti plasa rapid comenzi pentru produsele care te intreseaza. Sa mai spunem si ca beneficiezi de reduceri la anumite praguri de comenzi? 

 

  Acestea fiind spuse, daca vrei sa livrezi bunuri ambalate in cele mai bune conditii si sa ai grija de mediul inconjurator, apeleaza cu incredere la ROGRI!