Tu stii la ce poti folosi un plic cu bule antisoc?

Tu stii la ce poti folosi un plic cu bule antisoc?

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/woman-picking-up-mail_18946811.htm 

 

  In lumea ambalajelor de transport, cutiile din carton reprezinta cea mai populara alegere. Insa, nu inseamna ca se potrivesc in orice situatie. Pentru unele produse, sunt mai eficiente si mai sigure alte tipuri de ambalaje, cum ar fi plicurile cu bule sau antisoc cum mai sunt cunoscute. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta tot ce trebuie sa stii despre aceste plicuri. 

 

  Plicurile cu bule (antisoc) arata ca un plic normal, de corespondenta, la exterior. Diferenta este data de interiorul acestuia. Astfel, plicul este captusit cu o folie de bule. Plicurile antisoc sunt disponibile in numeroase culori si dimensiuni. Un alt avantaj pentru care sunt atat de populare este reprezentat de costul mai mic fata de alte metode de ambalare. Sa mai spunem si ca vi economisi bani si la transport, avand in vedere ca vei trimite plicuri, nu colete? 

 

   Cand este recomandat sa folosesti plicuri cu bule? 

 

  Plicurile cu bule pot fi folosite cu succes nu doar pentru expedierea bunurilor, ci si pentru a expedia unele documente. Chiar daca exista plicuri de corespondenta, in functie de conditiile din perioada expedierii si de importanta documentelor, s-ar putea sa iti doresti sa le inlocuiesti cu plicuri cu bule sau antisoc. Acestea ofera extra-protectie. 

 

  Daca ne referim la ambalarea bunurilor, plicurile cu bule pot fi folosite spre exemplu de catre librariile online, cand trimit comenzi care contin o singura carte. 

 

  Foarte populare sunt aceste plicuri si pentru persoanele care detin magazine de bijuterii. Astfel, chiar si cutiile de bijuterii pot incapea in aceste plicuri si astfel vor economisi bani in ceea ce priveste transportul, iar micile comori vor ajunge in siguranta la destinatari. 

 

  Chiar daca plicurile cu bule sunt foarte eficiente, poti impacheta si produsele pe care le livrezi in materiale extra. Daca este vorba despre carti spre exemplu, folia cu bule din plic le va proteja. In cazul in care comercializezi produse fragile, atunci ambaleaza-le separt, inainte de a le pune in plic. Poti folosi tot folii cu bule. 






   Comanda online plicuri cu bule 

 

  Daca si tu ai nevoie de plicuri cu bule pentru afacerea ta, atunci trebuie sa stii ca le poti comanda de pe site-ul ROGRI. Iti punem la dispozitie o gama variata de plicuri antisoc, la preturi exclente. Mai mult, in functie de volumul comandate, te vei bucura si de reduceri destul de mari, astfel ca vei putea economisi si in felul acesta scadea costul de transport. 

 

  Acestea fiind spuse, foloseste cu incredere plicul cu bule sau antisoc pentru a livra bunuri de dimensiuni mici, dar fragile sau bunuri pentru care nu se justifica folosirea unei cutii. Astfel, vei face economie in ceea ce priveste costul de transport.