Cum ajuta cutiile de carton buna desfasurare a afacerii tale?

Cum ajuta cutiile de carton buna desfasurare a afacerii tale?

 

  Stiai ca unele dintre cele mai de succes ambalaje sunt cutiile de carton? Acestea nu sunt doar eficiente, ci si ecologice, pentru ca pot fi reciclate cu succes. Sa mai spunem si ca pot fi reutilzate de catre clientii finali, daca ajung in stare buna la destinatie? Probabil stii si tu ca oricand ai nevoie de o cutie de carton in garaj spre exemplu. 

 

  Cutiile de carton au fost si inca sunt utilizate la scara larga in toata lumea. Iti spunem un lucru si mai interesant despre cutiile din carton. Acestea nu pot fi fabricate in forma finala, cea de cutie, ci sunt fabricate intr-o forma pliata, ce va fi ulterior transformata in cutia asa cum o stim cu totii. Procedeul de transformare al cutiei se realizeaza cu ajutorul benzii adezive si este foarte simplu, avand in vedere ca doar trebuie lipite laturile ce formeaza baza cutiei, iar la final trebuie sigilat capacul cutiei. 

 

  De cativa ani, exista si posibilitatea de a achizitiona cutii cu formatare. Acestea se monteaza foarte simplu si partea buna este ca nu mai ai nevoie de banda adeziva pentru a le mentine forma. Vei folosi banda adeziva doar pentru a sigila cutia la final, dupa ce ai adaugat toate bunurile inauntrul acestora. 

 

  Indiferent de ce tip de cutie alegi, este bine sa stii ca se vor livra in forma pliata. Astfel, nu vor ocupa spatiu mult, vor fi usor de transportat si de depozitat in firma ta. 

 

  Cutiile de carton pot fi utilizate atat pentru transport industrial, cat si pentru transport la scara mai mica. Acest lucru se datoreaza rezistentei cartonului care poate proteja eficient bunurile fragile, cum este sticla si poate ajuta la transportul bunurilor grele si voluminoase, cum ar fi electronice sau chiar utilaje industriale. Astfel, cutiile de carton se potrivesc pentru toate tipurile de transport: rutier, aerian sau maritim. 

 

  Iti recomandam ca intotdeauna sa ai cutii de carton pliate in plus, pentru afacerea ta, indiferent de volumul de comenzi pe care il estimezi. Acestea nu ocupa mult spatiu si te vor asigura ca poti expedia la timp toate comenzile, fara a dezamagi clientii. 

 

  Cutiile de carton, asa cum am mentionat deja, pot fi utilizate pentru a transporta chiar si bunuri fragile. Tot ce trebui sa faci este sa le ambalezi suplimentar (spre exemplu sa le infasori in folii cu bule) si transportul se va realiza in cele mai bune conditii. 

 

  De asemenea, cartonul este potrivit si pentru bunurile care au nevoie de o anumita umiditate sau de o anumita temperatura. Poti transporta orice ajutandu-te de cutii de carton, avand in vedere ca pot proteja bunurile de socuri mecanice, termice si pot mentine o umiditate constanta.