Cele mai populare tipuri de ambalaje pentru transport

Cele mai populare tipuri de ambalaje pentru transport

 

  Transportul bunurilor, indiferent de natura acestora, depinde de ambalajele folosite. Acestea vor facilita manevrarea, siguranta in timpul transportului si vor proteja bunurile. Un ambalaj de calitate va face intotdeauna diferenta intre un produs ce poate ajunge deteriorat si unul care va ajunge in cele mai bune conditii la destinatie. In continuare, iti vom prezenta pe scurt care sunt cele mai populare tipuri de ambalaje pentru transportul bunurilor. Toate aceste tipuri de ambalaje sunt disponibile in magazinul online ROGRI, asa ca te asteptam cat mai curand sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine pentru afacerea ta. 

 

  Plicuri cu bule

 

  Una dintre cele mai bune solutii pentru a impacheta bunurile mici sau pe cele plate, care pot incapea intr-un plic sunt plicurile cu bule. Datorita sistemului cu bule, bunurile din interior vor fi protejate de socuri mecanice si vor ajunge la destinatie in cea mai buna conditie. Hartia din care sunt realizate aceste plicuri cu bule sau antisoc este ecologica si certificata FSC. 

 

  Plicurile pentru curierat 

 

  Plicurile pentru curierat reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru a transporta alte ambalaje sau produse care nu se pot deteriora in timpul transportului (cum ar fi hainele de exemplu). Adesea, plicurile pentru curierat vor acoperi un alt ambalaj pentru a oferi extra-protectie si pentru a da coletului un aspect mai uniform. In plus, plicurile pentru curierat sunt perfecte pentru a lipi etichete si detalii despre livrare. Sunt foarte rezistente. 

 

  Cutiile cu autoformare

 

  Cutiile cu autoformare sunt fabricate dintr-un carton ondulat si sunt folosite in numeroase situatii, avand in vedere rapiditatea in asamblare. Pot fi folosite in depozite, centre de distributie, magazine online si asa mai departe. Acest tip de cutie este rezistent si usor de folosit, de transportat si de depozitat. In magazinul nostru online gasesti o gama variata de astfel de cutii de carton cu autoformare, in diferite dimensiuni.



  Cutii pentru carti

 

  Amabalarea cartilor poate reprezenta cateodata o adevarata provocare, daca nu ai cutia potrivita. Din fericire, de acum poti comanda cutii speciale pentru carti, care au o forma adecvata. Acestea vor securiza cartile pe durata manipularii in depozit si pe durata transportului. Sunt cutii de forma unei mape, care se autoformateaza. Mai au un avantaj: arata extrem de bine si le poti personaliza in functie de modul in care se desfac. 

 

     Cutii pentru sticle 

 

   Nu in ultimul rand, sa discutam si despre cutii pentru sticle. Acestea sunt folosite pentru a transporta diverse sticle, dar si alte obiecte fragile cu o forma alungita. Pentru un plus de siguranta, se recomanda si folosirea unui ambalaj flexibil. Astfel, cutiile pentru sticle vor asigura tot sprijinul de care au nevoie bunurile fragile in timpul transportului. 

 

   Acestea fiind spuse, orice ambalaj pentru transport ai avea nevoie, nu uita ca il poti comanda de la ROGRI. Poti comanda diverse ambalaje in diverse dimensiuni si culori, iar transportul este rapid. Sa mai spunem si despre preturi? Cel mai bine te convingi dupa ce ne vizitezi magazinul online!