Ambalaje sustenabile pe care le poti alege anul acesta pentru afacerea ta

Ambalaje sustenabile pe care le poti alege anul acesta pentru afacerea ta

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/top-view-mystery-box-concept_29307545.htm 

 

In prezent, exista o cerere în crestere pentru materiale si practici durabile. Oamenii devin din ce în ce mai constienti de efectele negative ale poluarii, asa ca vor să faca parte din schimbare. Fie ca este vorba de persoane, companii, institutii si asa mai departe, schimbarea poate si trebuie sa vina de la oricine. Orice mic deseu din plastic care este aruncat la intamplare poate avea un impact urias asupra mediului. Omenirea a experimentat si inca experimenteaza consecintele aruncarii plasticului oriunde, fara a tine cont de reciclarea lui sau de impactul asupra mediului. Pentru a evita acest lucru pe viitor, au fost implementate o serie de masuri, dintre care unele implica obligatii si recomandări de utilizare a ambalajelor durabile. In funcție de domeniu, utilizarea lor poate fi recomandata sau obligatorie. In continuare, vei afla care sunt ambalajele sustenabile pe care le poti utiliza in afacerea ta. 

 

Cutiile de carton

 

Cele mai populare ambalaje sunt, fara indoiala, cutiile de carton, asa ca le mentionam primele. Partea cea mai buna a acestor ambalaje este ca sunt durabile. Cutiile de carton pot fi refolosite sau reciclate, in functie de preferintele si scopul lor. De exemplu, daca un client primette un produs intr-o cutie de carton de calitate, cu siguranta o poate reutiliza in alte scopuri, fie ca va fi pentru depozitarea diverselor obiecte intr-un garaj sau intr-un depozit. Cutiile de carton sunt usor de reciclat, asa ca daca nu mai ai nevoie de ele, le poti pune intr-un container dedicat pentru reciclare. Comanda online cutii de carton si bucura-te de preturi speciale.

 

Hartia de umplutura

 

Nu conteaza doar ambalajul exterior, ci si ceea ce este inauntru. De exemplu, pentru ca produsul sa nu se miste in cutie in timpul transportului, pot fi folosite diverse materiale de umplutura. Printre acestea, iti recomandam si hartia de umplutura. Este accesibila si usoara, astfel ca nu vei plati suplimentar pentru transport si este si reciclabila. De asemenea, trebuie sa recunoastem ca hartia de umplutura arata foarte bine in pachete, iar clientii vor aprecia acest lucru. 

 

Banda de hartie

 

Nu puteam sa nu mentionam si banda de hartie, cand vine vorba despre sustenabilitatea coletelor si a materialelor folosite pentru ambalare. Benzile adezive clasice nu pot fi reciclate, dar exista solutii potrivite pentru a le inlocui. Aceasta este banda de hartie (kraft), care poate sigila orice cutie sau orice tip de ambalaj. Prin urmare, iti recomandam sa inlocuiesti banda pe care o utilizezi in prezent cu o hârtie de tip kraft. Vei observa ca este mai usor de utilizat, plus ca vei primi feedback foarte bun de la clienti.

 

Acestea fiind spuse, daca anul acesta iti doresti sa faci o schimbare si sa alegi ambalaje durabile pentru afacerea ta, contacteaza-ne oricand doresti si iti oferim cele mai bune solutii sustenabile.