Afacerea ta are nevoie urgenta de cutii de carton? Comandă-le de la ROGRI și le livrăm imediat

Afacerea ta are nevoie urgenta de cutii de carton? Comandă-le de la ROGRI și le livrăm imediat

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/GopRYASfsOc 



    Inca de la inventarea acestora, cutiile de carton au reprezentat o modalitate de livrare si depozitate avantajoasa si prietenoasa cu mediul inconjurator. Indiferent daca este vorba despre mutari, despre depozitarea unor produse personale sau de logistica, intotdeauna alege cutii de carton. Daca afacerea ta se bazeaza pe cutiile de carton pentru a functiona si daca din anumite motive ai nevoie urgent de astfel de ambalaje, nu ezita sa le comanzi de la ROGRI. Ti le vom livra in cel mai scurt timp posibil, pentru ca business-ul tau sa nu aiba de suferit. In cele ce urmeaza, iti prezentam cateva avantaje pentru a comanda cutii de carton din magazinul nostru online. 

  

  •     Numeroase modele de cutii de carton 

 

   In magazinul nostru online vei gasi numeroase modele de cutii de carton fabricate din carton ondulat: 

  •    cutii cu autoformare 
  •    cutii clasice
  •    cutii pentru sticle
  •    cutii pentru carti. 

 

   Asa cum poti observa, indiferent ce produse comercializezi, la ROGRI gasesti cutiile de carton potrivite afacerii tale. Fiecare tip de cutie este disponibila in diverse dimensiuni si culori. 

 

  •    Preturi foarte bune 

 

Stim ca iti doresti preturi cat mai bune si cutii de calitate, asa ca daca vei comanda din magazinul nostru online, le vei putea avea pe ambele. In functie de numarul de produse achizitionat (volum) vei beneficia si de diverse discounturi. Ca un mic exemplu, la peste 300 de cutii cumparate, vei primi 7% discount, iar la peste 5000 de cutii, te vei bucura de o reducere de 23%. 



  • Livrare rapida 

 

  Cand vine vorba despre afacerea ta, fiecare minut conteaza. Astfel, chiar daca ai uitat sa comanzi la timp cutii din carton, nu iti face griji. Le vom livra in cel mai scurt timp posibil, pentru ca business-ul tau sa nu aiba de suferit, iar clientii sa nu astepte mai mult primirea comenzilor. 

 

  •  Economisesti timp pretios 

 

  Avand in vedere ca si tu ai un magazin online, stii cat de important este timpul. Astfel, iti oferim posibilitatea de a achizitiona cutii de carton si tot ce ai nevoie pentru ambalare si livrare dintr-un singur loc. Tot ce ai nevoie pentru a comanda este un dispozitiv conectat la internet. Uita de momentele in care mergeai din magazin in magazin pentru a cumpara cutii, pierzand timp pretios in trafic. 

 

  •  Orice persona poate comanda de la ROGRI 

 

  Indiferent daca esti persoana fizica si ai nevoie de cutii pentru transport in cazul unei mutari sau depozitare ori daca esti persoana juridica si iti trebuie astfel de ambalaje pentru afacerea ta, la ROGRI gasesti tot ceea ce ai nevoie. 

 

  Acestea fiind spuse, oricand ai nevoie de cutii de carton, indiferent daca este pentru uz personal sau pentru o afacere, te asteptam in magazinul nostru online cu o mare varietate de produse, la preturi excelente. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 1000 lei.