Afacerea ta are nevoie de cele mai bune cutii de carton

Afacerea ta are nevoie de cele mai bune cutii de carton

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/shot-room-interior-with-package-boxes-standing-middle-sofa-covered-with-film_5839804.htm 

 

  Cartonul si in special cutiile realizate din acest material sunt de nelipsit pentru orice afacere. Cutiile de carton reprezinta cel mai popular ambalaj din lume, avand in vedere ca pot fi folosite cu succes pentru o mare varietate de bunuri, de la cele mai fragile pana la cele voluminoase. 

 

  Prima cutie de carton a fost utilizata pentru ambalare la inceputul anilor 1800, in Germania. Apoi, au devenit foarte populare in Franta, cand au fost folosite pentru transportul moliilor de matase si a oualor acestora. Evolutia cutiilor de carton a fost destul de rapida. La inceputul anilor 1800 a fost utilizata prima cutie de carton pentru transport, iar la finalul acelui secol a fost inventat si cartonul pretaiat, ceea ce a dus la o imbunatatire impresionanta a procesului de fabricare a cutiilor. 

 

  De atunci, cutiile de carton au reprezentat intotdeauna o alegere excelenta pentru depozitarea si transportarea a numeroase bunuri, indiferent cat sunt de grele, de voluminoase sau de fragile. 

 

  Astazi, exista numeroase tipuri de cutii de carton, astfel incat este necesar sa le alegi pe cele potrivite bunurilor pe care le comercializezi. In felul acesta, le vei asigura protectia necesara, iar costurile cu distributia vor fi acceptabile. In continuare, iti vom prezenta cum poti alege cutii de carton adecvate afacerii tale. 

 

  Cel mai simplu este sa alegi cutiile in functie de dimensiuni (cat mai apropiate de dimensiunile bunurilor) si de tipul de carton. Astfel, in primul rand poti opta pentru cutii din carton simplu, mai exact cutii cu un singur perete. Acestea sunt usoare, confectionate dintr-un strat de carton ondulat, invelit in carton neted. cu toate acestea, protejeaza foarte bine si sunt utilizate pentru depozitare, ambalare si transportul bunurilor. 

 

  Apoi, iti aducem in atentie cutiile din carton dublu-stratificat, cunoscute si sub denumirea de cutii cu perete dublu. Sunt realizate din doua straturi de carton ondulat, iar pe deasupra sunt invelite in carton neted (si intre cartonul ondulat exista o bucata de carton neted). Sunt folosite in special pentru bunurile fragile si usoare, cum ar fi bunuri din sticla sau din plastic care au nevoie de extra-protectie. 

 

  Ultimele pe lista sunt cutiile in carton triplu stratificat, care au un perete triplu. Acestea sunt realizate din trei bucati de carton ondulat, iar fiecare este acoperit de carton neted. Cutiile cu perete triplu sunt extrem de rezistente, astfel ca sunt potrivite pentru transportul obiectelor voluminoase sau compacte si grele. Spre exemplu, sunt utilizate pentru transportul unor utilaje sau scule industriale. Acest tip de cutie poate suporta pana la 500 kg, astfel ca se utilizeaza adesea pentru transport international. 

 

  Toate aceste cutii si nu numai pot fi comandate din magazinul nostru online. La RoGri gasesti ambalaje ideale pentru afacerea ta, indiferent de bunurile pe care le comercializezi. Nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de mai multe detalii inainte de a plasa o comanda!