5 motive in favoarea plicurilor de curierat

 5 motive in favoarea plicurilor de curierat

Alături de cutiile de carton, plicurile de curierat sunt cea mai populara forma de ambalare pe care o poti folosi pentru a impacheta comenzile pentru clienti. Sunt versatile, ieftine si ușor de achizitionat. Plicurile de corespondenta, in special cele din plastic,  sunt folosite cu succes in toata industria comertului electronic, fie pe cont propriu, fie pentru a acoperi alte tipuri de ambalaje, cum ar fi cutiile. In cea mai mare parte, sunt folosite pentru articole mici care nu necesita protectie suplimentara. Citeste mai departe si afla cinci motive pentru care ar trebui să alegi aceste plicuri de curierat pentru a impacheta comenzile pe care le expediezi. 

 

Sunt disponibile în diferite dimensiuni

 

Plicurile de curierat pot fi comandate intr-o varietate de dimensiuni, in functie de scopul lor si de produsul pe care trebuie sa il protejeze. Stii cel mai bine dimensiunea produselor pe care le vinzi, insa daca abia esti la inceput de drum cu afacerea, cel mai bine este sa alegi mai multe tipuri de plicuri si sa vezi care sunt cele potrivite afacerii tale. Din fericire, plicurile de curierat pot fi alese in functie de dimensiuni, asa ca indiferent cat de mari sau de mici sunt produsele, cu siguranta il vei gasi pe cel potrivit afacerii tale. 

 

Cost redus de achizitie

 

Atunci cand alegi ambalajele pentru afacerea ta, pe langa calitate, cel mai probabil cauti sa mentii costurile de achizitie scazute. In acest fel, toata lumea caștiga: compania si clienții tai. Avand in vedere caracteristicile plicurilor de curierat, implicit productia lor si costurile de achizitie sunt foarte mici, asa ca ai toate motivele sa le alegi.

 

Sunt eficiente din punct de vedere al costului transportului

 

După cum probabil stii deja, parametrul greutate volumetrica a fost inclus in calculul costurilor totale de transport de ani de zile. Deci, pentru început, expedierea unei cutii este mai scumpa decât expedierea unui plic de curier. Prin urmare, incearca sa inlocuiesti cutiile. De asemenea, plicurile sunt grozave pentru retururi. 

 

Clienții vor fi mulțumiți



Probabil ca stii prea bine legatura dintre vanzari si importanta ambalajului. De cate ori ai primit o comanda intr-o cutie mare sau un plic indoit? Pentru a evita astfel de situati, cel mai bine este sa alegi plicuri de curierat care sa fie personalizate pentru produsele pe care le vinzi. In plus, avand in vedere materialul din care sunt fabricate plicurile de curierat, acestea sunt reciclabile, ceea ce înseamna ca vei fi pe placul clientilor preocupati de mediul inconjurator.

 

Ocupa mai puțin spatiu de depozitare

 

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam faptul ca plicurile de curierat ocupa mai putin spatiu in depozit, ceea ce inseamna ca ai loc pentru alte produse sau materiale. Cutiile de carton, chiar daca sunt pliate, tot pot ocupa mult spatiu, care poate fi utilizat in alte moduri. 

 

Acestea fiind spuse, ai toate motivele sa alegi plicuri de curierat pentru afacerea ta.