La ROGRI gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru transportul bunurilor

La ROGRI gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru transportul bunurilor

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/sxhVoUrItmQ

Detinerea unui magazin online nu este simpla, mai ales daca ai un volum foarte mare de comenzi in fiecare zi. Cel mai important este sa te asiguri ca bunurile pe care le comercializezi vor ajunge in cea mai buna conditie la clienti. Stim cu totii ca uneori, daca bunurile nu sunt impachetate corespunzator, exista riscul sa se deterioreze in timpul transportului. De aceea, vrem sa iti prezentam in continuare cateva dintre produsele de care ai putea avea nevoie pentru a livra in siguranta si pe care le poti achizitiona din magazinul nostru online.

Incepem prin a-ti prezenta plicuri curierat. Acestea sunt foarte des utilizate, avand in vedere ca sunt rezistente si ca protejeaza foarte bine continutul coletului chiar si de intemperii. Aceste plicuri pot fi folosite si pentru a ambala un alt plic sau o alta cutie. Au un aspect simplu si sunt excelente pentru a pastra bunurile transportate de privirea altor persoane. Plicurile pentru curierat sunt disponibile in diverse dimensiuni, astfel incat sa le poti alege pe care care se potrivesc cel mai bine afacerii tale. In plus, reprezinta baza excelenta pentru lipirea documentelor si a detaliilor pentru transport.

Ca si ambalaj extern, iti recomandam si cutiile din carton cu autoformare. Acestea sunt fabricate din carton ondulat si sunt excelent pentru ambalarea diverselor bunuri. Sunt rezistente, protejeaza foarte bine continutul si au avantajul de a fi gata imediat, spre deosebire de cutiile clasice care trebuie lipite si formate. In cateva secunde este gata cutia, ambalezi bunurile pe care trebuie sa le trimiti si securizezi cutia cu banda adeziva. Aceste cutii sunt rezistente, astfel incat nu va mai fi nevoie si de un plic de curierat in care sa le pui.

De la ambalajele externe trecem si la materialele de umplutura. Acestea au rolul de a securiza produsele in interiorul cutiilor. Bunurile nu se vor putea misca in cutie si in plus, orice soc va fi preluat de aceste materiale de umplutura, pentru ca bunurile sa ramana intacte. Unul dintre cele mai populare materiale de umplutura este reprezentat de fulgii de polistiren. Acestia sunt usori, ofera o izolatie foarte buna si este nevoie de o cantitate mica pentru a securiza continutul. In plus, au si un pret excelent.

Ambalarea coletelor va fi mult mai usoara daca ai alaturi si accesoriile potrivite. Spre exemplu, iti recomandam un dispenser pentru banda adeziva. Acesta te va ajuta sa securizezi cutiile in doar cateva secunde, fara batai de cap, spre deosebire de metoda clasica in care ai lipi banda adeziva manual.

Asadar, acestea au fost doar cateva dintre produsele de care te poti folosi pentru ambalarea bunurilor pe care le comercializezi si pregatirea acestora pentru transport. Folosindu-le, te vei asigura ca toate comenzile ajung in cea mai buna conditie la destinatari.