De ce este importanta umplerea coletelor si ce poti utiliza?

De ce este importanta umplerea coletelor si ce poti utiliza?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/MGaFENpDCsw

Comertul la distanta se bazeaza pe faptul ca bunurile comandate de catre clienti vor ajunge intregi la destinatie. Indiferent daca este vorba despre comert la scara mica sau de comert business to business, este important ca fiecare colet sa fie bine securizat si ambalat. Asa cum stii, astazi se poate comanda orice de oriunde, cu doar cateva click-uri. Chiar si produsele fragile pot fi trimise la o distanta de mii de kilometri si pot ajunge intregi. Cum este posibil? Multumita ambalajelor de transport si accesoriilor pentru ambalare, despre care iti vom vorbi in continuare. Vei afla de ce este importanta umplerea coletelor si ce poti utiliza pentru acest procedeu.

In trecut, oamenii erau sceptici si evitau comenzile online de teama ca produsele ar putea ajunge deteriorate din cauza transportului si manevrarii. Din fericire, astazi exista ambalaje foarte rezistente, carora li se adauga si materiale de umplutura care vor securiza bunurile pe toate durata transportului.

Ce materiale pentru umplerea coletelor poti utiliza?

Cel mai popular material pentru umplere este reprezentat de fulgi de polistiren. Acestia au avantajul de a fi voluminosi, insa extrem de usori, adaugand doar cateva grame unui colet foarte mare. Fulgii de polistiren absorb socurile si de asemenea nu permit bunurilor din interior sa se miste in timpul transportului. In magazinul nostru online vei gasi diverse modele de fulgi de polistiren, in diverse cantitati, pe care le poti alege in functie de nevoile tale.

Chiar si bunurile fragile pot fi transportate in cele mai bune conditii multumita cartonului gofrat pentru umplutura. Acesta are rolul de a ,,inveli” bunurile si de a absorbi socurile. Astfel, comenzile vor ajunge intregi la clienti si trebuie sa mentionam si faptul ca acest tip de material este unul ecologic.

Daca esti in cautarea unei alternative ecologice la folia cu bule din plastic si la alte materiale de umplutura realizate, atunci alege hartia de umplre. Acest tip de material este usor de folosit, este ieftin si bun izolator. Se foloseste atat pentru a impacheta produsele in interiorul cutiilor de transport, cat si ca material de umplutura, pentru a le securiza.

Nu stii ce sa alegi pentru coletele care trebuie ambalate sub forma de cadou? Nu iti face griji. Alege Umplutura cadouri Sizzledelux si coletul va arata extrem de bine, iar bunurile vor fi protejate.

Livrarea sticlelor sau a altor produse din materiale fragile iti dau emotii? Atunci trebuie sa stii ca poti utiliza un ambalaj flexibil pentru sticle, ce se pune direct pe sticla sau pe bunul care are forma de sticla (pot fi utilizate si pentru cani de exemplu). Alaturi de o umplutura care sa absoarba socurile, vei avea siguranta ca sticlele vor ajunge intregi.

Acestea au fost doar cateva dintre materialele de umplutura pe care le poti utiliza pentru livrarea bunurilor pe care le comercializezi. Daca vrei sa vezi si mai multe produse, intra la categoria materiale de umplutura din magazinul nostru online.