Ce fel de bunuri pot fi livrate in plicuri cu bule?

Ce fel de bunuri pot fi livrate in plicuri cu bule?

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-psd/woman-holding-up-package-mockup_3576428.htm 

 

   Indiferent de tipul bunurilor pe care le comercializezi, pentru afacerea ta ai nevoie de cele mai bune ambalaje. Astfel, analizeaza care au fost ambalajele care au protejat cel mai bine bunurile de-a lungul timpului si axeaza-te pe acelea. Daca nu ai avut succes prea mare cu ambalajele alese, este momentul sa reconsideri tipurile de ambalaj si metodele de ambalare utilizate. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva tipuri de bunuri ce pot fi livrate in plicuri cu bule. Daca si afacerea ta comercializeaza astfel de produse, ia in considerare aceste ambalaje. 

 

    Produse cosmetice

 

   Indiferent daca este vorba despre creme, seruri, lotiuni, produse de make-up si altele, daca detii un magazin online care comercializeaza cosmetice, neaparat trebuie sa incerci si plicurile cu bule pentru transport. Acestea sunt rezistente si iti protejeaza eficient bunurile pana ajung la clienti. 

 

    Componente electronice 

   Indiferent daca este vorba despre componente pentru laptopuri sau PC-uri, ori componente pentru telefoane, toate acestea pot fi protejate cu succes folosind plicuri cu bule sau antisoc. Iti recomandam sa securizezi produsele intr-un ambalaj suplimentar, cum ar fi o alta folie cu bule sau o hartie de impachetat, astfel incat sa te asiguri ca piesele electronice nu se vor deteriora in timpul transportului. 

 

    Piese auto de dimensiuni mici 

 

   Daca detii o afacere online cu piese auto, stii cat de important este ambalajul. Astfel, alege pentru plicuri cu bule pentru transportul componentelor fragile sau pentru cele foarte mici, pentru care ar fi prea mare o cutie, iar un plic normal de curierat nu ar fi potrivit. Piesele auto pot fi puse direct in plic sau impachetate suplimentar, in cazul in care sunt fragile. 

 

    Decoratiuni din ceramica 

 

   Decoratiuni din ceramica, suveniruri din acest material, chiar si brelocuri sau bijuterii, toate au un lucru in comun: sunt considerate bunuri fragile. De aceea, este nevoie de extra-protectie pentru a putea fi transportate in siguranta la destinatie. Cel mai bine este sa le impachetezi suplimentar si astfel clientii le vor primi in cea mai buna conditie. Nu uita si de eticheta pe care se mentioneaza faptul ca sunt bunuri fragile in interior. 

 

    Rame foto 

 

   Ramele foto reprezinta decoratiuni deosebite si pot fi chiar si un cadou special. Daca te ocupi de comercializarea acestor tipuri de bunuri, cel mai bine este sa alegi plicuri cu bule pentru a le livra. Ramane la alegerea ta daca le vei mai impacheta si in alte materiale, cum ar fi hartie de impachetat sau folie cu bule, bineinteles in functie si de caracteristicile ramei. Daca este un fara sticla, atunci nu va mai fi nevoie de impachetare suplimentara, bulele din interiorul plicului protejand-o eficient. 

 

   Acestea au fost doar cateva dintre categoriile de bunuri care pot fi livrate cu ajutorul plicurilor cu bule.