Cutii clasice

Cutii clasice

Cutii clasice , cutie americana , FEFCO 0201 .

 Oferim o gamă largă de cutii clasice de carton ondulat, care sunt ideale pentru expedierea articolelor de dimensiuni mici și medii. Aceste cutii sunt fabricate din hârtie reciclată și au o construcție rezistentă, care poate rezista rigorilor de transport și manipulare. Cutiile clasice se asmbleaza usor si aveti nevoie doar de banda adeziva pentru inchiderea cutiei .

no products

Momentan, nu sunt produse in această categorie.

Nu am putut gasi produse conform selectiei.
Vă rugăm să reluați căutarea aplicând alte filtre.

Cutii clasice pentru transport si depozitare 


Magazinul online ROGRI iti ofera o gama larga de cutii clasice realizate din carton ondulat. Aceste cutii de carton clasice sunt perfecte pentru expedierea si depozitarea unor obiecte de dimensiuni mici si medii. Cutiile sunt fabricate din hartie reciclata, astfel incat au un impact mai mic asupra mediului inconjurator. De asemenea, orice tip de cutii de carton ai alege din magazinul nostru online, vei observa ca sunt rezistente si astfel vor putea fi utilizate in conditii normale de transport si manipulare. In plus, aceste cutii clasice au avantajul de a se asambla foarte repede, cu ajutorul benzii adezive. 


Avantajele unor cutii clasice 


Aceste cutii de carton clasic au numeroase avantaje, printre care: 

  • sunt foarte usoare, astfel incat nu vor contribui cu o greutate foarte mare la pretul final al transportului
  • pot fi fabricate in diverse dimensiuni, pentru a le alege pe cele care se potrivesc cel mai bine afacerii tale
  • pot fi personalizate cu usurinta, in functie de culoarea pe care doresti sa o aiba si de asemenea pot include elementele distinctive ale brandului tau
  • au un pret excelent
  • sunt versatile, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate pentru ambalare, transport si depozitare. 

De asemenea, aceste cutii de carton sunt folosite in orice tip de transport, inclusiv cel maritim, deoarece sunt foarte rezistente. Alege cu incredere cutii de carton clasice pentru protejarea pe timpul transportului a bunurilor pe care le comercializezi si de asemenea pentru depozitarea diverselor articole.